VAS autodijagnostika – za VW, AUDI, SEAT, ŠKODA

vas5054-odis-original-oki-chip-4
Facebooktwitterredditpinterest

 

VAS autodijagnostika 5054a je profesionalni uredjaj koji koriste ovlasceni servisi za VW-Audi-Seat-Škoda vozila proizvedena 1990-2021g. sa softverom kompletno prevedenim na Hrvatski jezik.
Uredjaj je hardverski besprekoran ima u sebi Oki chip sa 24 nozice koji podrzava najnoviji UDS protokol koji imaju sva novija vozila od 2010g, a sad su na UDS protokolu velika vecina kontrolnih jedinica na vozilu: klima, motor, ins. tabla, itd. Postoji i VAS model sa oki chipom od 10 nozica koji su dosta nekvalitetni i necitaju sve UDS protokole.

Kompatibilan uz VAS PC (za Windows XP) i ODIS ( win 10).

ODIS v5.16 (najnoviji) dostupan na skoro svim svetskim jezicima ukljucujuci i Hrvatski.
Radi sve module na autu (full dijagnostika): motor, ABS, airbag, menjač, instr. tabla, klima, centralno kao i sve ostale module šasije sa funkcijama: Čitanje/ Brisanje grešaka, radi aktuator testove komponenti i uredjaja, kodiranje i programiranja modula kao i ključeva, čita parametre motora sa crtanjem grafikona i pracenjem vise parametara uporedno odjednom, radi merne blokove motora, adaptacije, podešavanja, testove, sve servisne resete, programiranje servisnih intervala. . itd.

Napajanje uredjaja je preko vozila koje se testira, domet veze do 10 metara, u zavisnosti od okruženja i vrste bluetooth adaptera koji se koristi.

Radi sve module na autu (full dijagnostika): Motor, ABS, Airbag, Menjač, Tabla, Klima, Centralno kao i SVE ostale module šasije sa Čitanjem/ Brisanjem grešaka kodiranja i programiranja modula i ključeva, radi aktuator testove komponenti i uredjaja, čita parametre motora sa crtanjem grafikona i praćenjem više parametara uporedno odjednom, radi merne blokove motora, adaptacije delova i modula, sve servisne resete, programiranje servisnih intervala itd.

vas-5054a-odis
vas-5054a-odis
NAČIN KUPOVINE I DOSTAVE
  • CENA 21800 DIN

Kupovinu možete izvršiti u nasoj web prodavnici – KUPI U PRODAVNICI

POSETITE nasu web prodavnicu i proverite dostupnost proizvoda

    POSETITE nasu web prodavnicu i proverite dostupnost proizvoda

VAS/ODIS ima ugradjen digitalni multimetar i osciloskop za sve vrste merenja na vozilima.

ODIS je najnovija generacija za VAG dijagnostiku, koja ce ubuduće u potpunosti zameniti popularni VAS program koji je korišten do sada.

U komplet spada:

– VAS VAS 5054a/ODIS dijagnosticki interfejs,
– USB kabal-(za Laptop)
– 4 x dvd disk


VAS autodijagnostika – cena 21800 din     

 

NAČIN KUPOVINE I DOSTAVE
  • CENA 21800 DIN

Kupovinu možete izvršiti u nasoj web prodavnici – KUPI U PRODAVNICI

POSETITE nasu web prodavnicu i proverite dostupnost proizvoda

    POSETITE nasu web prodavnicu i proverite dostupnost proizvoda

DIJAGNOSTIKU PORUČITE PUTEM KONTAKT FORME – PRE SLANJA BIĆETE KONTAKTIRANI OD STRANE NAŠIH OPERATERA


Garantovano najbolji kvalitet na trzistu! ! !

***SVAKI UREDJAJ JE TESTIRAN I ISPRAVAN***


POSETITE nasu web prodavnicu i proverite dostupnost proizvoda
POSETITE nasu web prodavnicu i proverite dostupnost proizvoda

Kod nas možete naći u ponudi više dijagnostičkih uređaja:

Launch X431 DIAGUN V je orginalni LAUNCH uređaj, 2 godine besplatnog ažuriranja na internet. Dvosmjerna kontrola (aktivni test), pametno ažuriranje jednim klikom, NO IP Limited, 32 GB velikog prostora za nesmetani rad, kodiranja I programiranja skoro svih modula automobila. PROFESIONALNI UREĐAJ.

Launch X431 CRP 429c jedan je profesionalni automobilski alat za skeniranje automobila, koji čita i briše kodove na sistemu motora, sistemu prenosa, sistemu ABS i SRS sistemu za stara i nova vozila. Sistem motora, sistem transmisije, abs sistem i srs sistem osnovni su sistem automobila, CRP 429c može pomoći u dijagnostici problema ovog sistema i prikazati podatke uživo u grafikonu…

XTOOL X-100 PAD prvi je programer za auto ključeve na svetu! Poseduje najpotrebnije posebne funkcije za automehaničarsku radnju sa dodatnim specijalnim funkcijama. X-100 PAD je tablet s najnovijim tehnologijama za izvođenje programiranja ključeva, podešavanje kilometraže, servisiranja ulja, resetovanje servisnog intervala, resetovanje upozoravajućeg pritiska u gumama, resetovanje EPB, resetovanje kućišta leptira, DPF, baterija, upravljanje kalibracijom i dijagnostika OBD-II motora…

Nova generacija multibrand dijagnostike poznate firme Wurth. U kombinaiciji sa pratećim WOW! dijagnostičkim softverom omogućava dijagnostiku, uvid u parametre, kalibracije, programiranja, aktiviranja na putničkim automobilima i lakim komercijalnim vozilima od 1996 do 2016. Izuzetno lako korišćenje dijagnostičkog programa koji je preveden na naš jezik. WOW! program sadrži i servisne i tehničke podatke za većinu vozila.

Novi dijagnostički program (putnički, kamionski i laki teretni program). Auto dijagnostika Delphi ds150e poseduje bluetooth i usb konekciju, sami birate način konekcije. Bluetooth konekcija ima domet 5-8 metara. Uz auto dijagnostiku Delphi ds150e dobijate noviju verziju programa 2014.2 prevedenu na Srpski jezik. Dostupne i 2015.1 i 2015.3 verzija programa.

OPCOM V 1.95 je profesionalna dijagnostika za sve Opel modele, ukljucujuci i vozila koja koriste CAN ( Vectra C, Astra H itd. ), poseduje najnoviji firmware v1.95, zadnja verzija softvera  2021 god.

Profesionalna auto dijagnostika LEXIA3 za Peugeot i Citroen koja se koristi i u ovlašcenim servisima. Dijagnosticki softver podržava očitavanje svih modela proizvedenih od 1995. godine do danas. Povezivanje na vozilo je preko OBD 2 konektora , ili preko specijalnog fabrickog konektora (za vozila proizvedena pre 2001. godine).

je jedan od najboljih i najpopularniji program za dijagnostiku VAG grupe automobila. Podržava testiranje većine VW, Audi, Skoda i Seat automobila.

Autodijagnostički uređaj namenjen menjanju mapa u računaru vozila – CHIP TUNING. Softversko uklanjanje EGR, DPF, DCI, lambda sondi kao i menjanje mapa radi povećanja snage ili smanjenja potrošnje vozila.

je profesionalni čitač kodova automobila – poboljšani dijagnostički alat za skeniranje koji podržava svih 10 OBD2 dijagnostičkih funkcija. cena već od 9900 din