LAUNCH CR3008

launch cr3008
Facebooktwitterredditpinterest

LAUNCH CR3008 je profesionalni čitač kodova automobila – poboljšani dijagnostički alat za skeniranje koji podržava svih 10 OBD2 dijagnostičkih funkcija.

NIJE POTREBAN DODATNI RAČUNAR I DODATNA INSTALACIJA. SVE IMATE NA UREĐAJU.

launch cr3008
launch cr3008

I / M test statusa spremnosti, pogled na datum zamrzavanja, tok podataka grafikona, senzor O2, testiranje sistema Evap, testiranje na ugrađenom monitoru, čitanje i brisanje dijagnostičkih kodova (DTC), identifikacija informacija o VIN-u, traženje DTC koda, isključivanje MIL-a (indikatorska lampica kvara )


Auto dijagnostika LAUNCH CR3008  CENA već od 9900 din

***SVAKI UREDJAJ JE TESTIRAN I ISPRAVAN***

Kupovinu možete izvršiti u nasoj web prodavnici – KUPITE U PRODAVNICI

POSETITE nasu web prodavnicu i proverite dostupnost proizvoda

    POSETITE nasu web prodavnicu i proverite dostupnost proizvoda

DIJAGNOSTIKU PORUČITE PUTEM KONTAKT FORME – PRE SLANJA BIĆETE KONTAKTIRANI OD STRANE NAŠIH OPERATERA


KOD NAS MOŽETE IZVRŠITI KUPOVINU GODIŠNJEG AŽURIRANJA SOFTVERA UREĐAJA (UPDATE DEVICE) ZA SVE ORGINALNE LAUNCH UREĐAJE. ZBOG ČESTIH PROMENA CENA KONTAKTIRAJTE NAS NA EMAIL deloviautomobilasrb@gmail.com


LAUNCH CR3008 – opis funkcija

ON NIJE SAMO Puna OBD2 funkcija CR LAUNCH CR3008 može proveravati i brisati kodove grešaka vezanih za motor, takođe može pratiti napon akumulatora u realnom vremenu. I dolazi sa jedinstvenim patentiranim One-Click I / M ključem spremnosti, koji može biti brz za skeniranje zdravstvenog stanja motora. To je savršen alat za skeniranje koji vam pomaže da utvrdite treba li vaš automobil popraviti , štedi Vaše vreme i novac.

PUNI SCAN TOOL: Brzo čitanje i brisanje kodova vezanih za emisije, kodova na čekanju i prikazivanje definicija koda. Isključuje MIL , pomoći u resetovanju monitora pre nego što ga odnesemo u Smog, plus to vam govori šta se dešava pre nego što automobil stavite u popravak, štedi vam putovanje do mehaničara.

launch cr3008
launch cr3008

Napravljen sa velikim LCD ekranom od 2,4 inča, opremljen kablom dužine 1,6 metara i napravljen od vrlo debelog fleksibilnog izolatora.
Comp Snažna kompatibilnost s Podržava sva vozila OBD2 protokola: KWP2000, ISO9141, J1850 VPW, J1850 PWM i CAN. Kompatibilan je sa većinom vozila u SAD-u sa modelskom godinom 1996. i novijom.

Ažurirajte potpuno besplatno na sajtu proizvođača. Nemorate brinuti da li je softver legalan ili ne. Nije vam potreban ni laptop ili tablet. Priključite i pustite, nema potrebe za baterijama, dobijte struju direktno iz OBD2 interfejsa u vašem vozilu.

LAUNCH CR3008 Lista funkcija:

1. Pročitajte kodove grešaka vezanih za motor ili emisiju gasova.
2. Brisanje kodova grešaka,
3. Isključuje svjetlo za provjeru motora (MIL), svjetlo upozorenja, briše kodove i resetuje monitore
4. Preuzima generičke (P0, P2, P3 i U0), specifične za proizvođače (P1, P3 i U1) kodove i kodove na čekanju
5. Jednostavno utvrđuje uzrok svetla za provjeru motora (MIL), prikazuje definicije kodova grešaka.
6. Prikaz stanja monitora i I / M statusa spremnosti (emisije)
7. Čita uživo tok podataka

launch cr3008
launch cr3008

8. Prikazuje očitavanja podataka senzora uživo u tekstualnom i grafičkom modu (1996 i novija vozila)
9. Tok podataka za skladištenje i reprodukcija, štampanje sačuvanih očitavanja senzora.
10. Pregleda podatke zamrznutog okvira za analizu stvarnog uzroka kvarova motora
11.  Prikazuje podatke o ispitivanju sondi uživo
12. Poboljšani OBD2 režim 6 na ploči nadgleda rezultate testiranja za specifične nadgledane sisteme.
13. EVAP testni podaci sistema
14. Nadzor napona baterije u realnom vremenu.
15. Isčitava informacije o vozilu (VIN kod, CIN i CVN broj)
16. Ugrađena DTC biblioteka i definicija prikaza.
17. Savjeti za rješavanje problema s uputstvima za tehničare za brži razvoj kodova problema, spremanje vremena za dijagnozu i popravku
18. Internet ažuriranje i nadogradnja, životno ažuriranje besplatno
19. Štampa uskladištene kodove grešaka / zamrzavanje okvira / živih očitavanja podataka preko PC-a, radi za sve prozore.

launch cr3008
launch cr3008

Launch CR3008 paket uključuje:

1pc x Launch CR3008 ObdII čitač koda

 


Auto dijagnostika LAUNCH CR3008  CENA već od 9900 din

Kupovinu možete izvršiti u nasoj web prodavnici – KUPITE U PRODAVNICI

POSETITE nasu web prodavnicu i proverite dostupnost proizvoda
POSETITE nasu web prodavnicu i proverite dostupnost proizvoda

Kod nas možete naći u ponudi više dijagnostičkih uređaja:

Launch X431 DIAGUN V je orginalni LAUNCH uređaj, 2 godine besplatnog ažuriranja na internet. Dvosmjerna kontrola (aktivni test), pametno ažuriranje jednim klikom, NO IP Limited, 32 GB velikog prostora za nesmetani rad, kodiranja I programiranja skoro svih modula automobila. PROFESIONALNI UREĐAJ.

Launch X431 CRP 429c jedan je profesionalni automobilski alat za skeniranje automobila, koji čita i briše kodove na sistemu motora, sistemu prenosa, sistemu ABS i SRS sistemu za stara i nova vozila. Sistem motora, sistem transmisije, abs sistem i srs sistem osnovni su sistem automobila, CRP 429c može pomoći u dijagnostici problema ovog sistema i prikazati podatke uživo u grafikonu…

XTOOL X-100 PAD prvi je programer za auto ključeve na svetu! Poseduje najpotrebnije posebne funkcije za automehaničarsku radnju sa dodatnim specijalnim funkcijama. X-100 PAD je tablet s najnovijim tehnologijama za izvođenje programiranja ključeva, podešavanje kilometraže, servisiranja ulja, resetovanje servisnog intervala, resetovanje upozoravajućeg pritiska u gumama, resetovanje EPB, resetovanje kućišta leptira, DPF, baterija, upravljanje kalibracijom i dijagnostika OBD-II motora…

Nova generacija multibrand dijagnostike poznate firme Wurth. U kombinaiciji sa pratećim WOW! dijagnostičkim softverom omogućava dijagnostiku, uvid u parametre, kalibracije, programiranja, aktiviranja na putničkim automobilima i lakim komercijalnim vozilima od 1996 do 2016. Izuzetno lako korišćenje dijagnostičkog programa koji je preveden na naš jezik. WOW! program sadrži i servisne i tehničke podatke za većinu vozila.

Novi dijagnostički program (putnički, kamionski i laki teretni program). Auto dijagnostika Delphi ds150e poseduje bluetooth i usb konekciju, sami birate način konekcije. Bluetooth konekcija ima domet 5-8 metara. Uz auto dijagnostiku Delphi ds150e dobijate noviju verziju programa 2014.2 prevedenu na Srpski jezik. Dostupne i 2015.1 i 2015.3 verzija programa.

OPCOM V 1.95 je profesionalna dijagnostika za sve Opel modele, ukljucujuci i vozila koja koriste CAN ( Vectra C, Astra H itd. ), poseduje najnoviji firmware v1.95, zadnja verzija softvera  2021 god.

Profesionalna auto dijagnostika LEXIA3 za Peugeot i Citroen koja se koristi i u ovlašcenim servisima. Dijagnosticki softver podržava očitavanje svih modela proizvedenih od 1995. godine do danas. Povezivanje na vozilo je preko OBD 2 konektora , ili preko specijalnog fabrickog konektora (za vozila proizvedena pre 2001. godine).

je jedan od najboljih i najpopularniji program za dijagnostiku VAG grupe automobila. Podržava testiranje većine VW, Audi, Skoda i Seat automobila.

Autodijagnostički uređaj namenjen menjanju mapa u računaru vozila – CHIP TUNING. Softversko uklanjanje EGR, DPF, DCI, lambda sondi kao i menjanje mapa radi povećanja snage ili smanjenja potrošnje vozila.

je profesionalni čitač kodova automobila – poboljšani dijagnostički alat za skeniranje koji podržava svih 10 OBD2 dijagnostičkih funkcija. cena već od 9900 din