Kontakt za naručivanje rezervnih delova

Facebooktwitterredditpinterest

RASPITAJTE SE O POTREBNOM DELU BEZ OBAVEZE ZA KUPOVINOM

Auto-delovi-kontakt
Auto-delovi-kontakt

POZOVITE   

060/099-1549 – novi auto delovi

060/612-6783– autodijagnostike i autodijagnostički uređaji

062/853-9268 – setovi za reparaciju i remont turbina svih vrsta motora

ILI

– POPUNITE KONTAKT FORMU (Zbog obima posla trenutno nismo u mogućnosti da odgovaramo na zahteve putem forme – POZOVITE NAVEDENE TELEFONE)

Auto delovi
Auto delovi

Kvalitet i puzdanost delova

U našoj online prodavnici pronaćićete veliki asortiman rasprostranjenih i retkih auto delova. Imate garanciju od proizvođača auto delova na kvalitet i pouzdanost. Ako vam je potreban savet, nemojte oklevati da nas kontaktirate telefonom. Mi možemo poslati vašu narudžbinu sledeći radni dan, jer imamo mnogo auto delova na stanju spremnih za slanje.

Budite sigurni da na sajtu deloviautomobila.rs kupujete najkvalitetnije auto delove poznatih proizvođača auto delova. Naši partneri i snabdevači su proizvođači automobila, kao što su Bosch, Beru, Sachs, Luk, Hella, Valeo, Febi Bilstein, TRW, Ate, K & N, Metzger i mnogi drugi.

O NAMA

Delovi Automobila je ONLINE prodavnica specijalizovana za prodaju auto delova za sve tipove evropskih, japanskih i drugih vozila, kao i brz uvoz auto delova iz magacina širom Evrope i Azije.

Naša ONLINE prodavnica je opremnjena računarskim programima koji nam omogućavaju da za kratko vreme pronađemo najbolje cene auto delova i izvršimo dostavu u kratkom periodu.

Naše predstavništvo se nalazi Beogradu, auto delove isporučujemo u celoj Srbiji brzom poštom.

Kontakt

  • tel.  060/099-1549
  • e-mail: deloviautomobilasrb@gmail.com

Cene delova

Mi nudimo auto delove, delove za kombi vozila i transportna vozila po povoljnim cenama, što se značajno razlikuje od cena u ostalim prodavnicama. Među ostalim prednostima koje nudi naša online prodavnica možemo napomenuti jasno poreklo delova (uvek ćemo Vam naglasiti sve detalje o kvalitetu delova koje kupujete).

Na lokaciji deloviautomobila.rs vrlo je lako naći sve auto delove koji su na lageru. Čak i neiskusni vlasnici automobila će moći da pronađu potreban deo automobila i poruče ga. Pripremite broj šasije automobila i odmah možete dobiti sve potrebne informacije u vezi auto delova.

Po čemu smo jedinstveni

  1. Imamo niže cene od prodavnica auto delova jer imamo niže troškove poslovanja.
  2. Imamo veći asortiman od klasičnih prodavnica
  3. Dajemo Vam ponude prema vašim željama i mogućnostima – najjeftinije, najpovoljnije i najači brendovi.
  4. Mi garantujemo za kvalitet delova i rado ističemo da imamo izuzetno nizak broj reklamacija na naše delove.
  5. Imamo kvalitetne delove po povoljnim cenama.
  6. Kupci nam se uvek vraćaju – što je potvrda našeg dobrog rada!