Touch Screen Monitor 10,4”
search
  • Touch Screen Monitor 10,4”
  • Touch Screen Monitor 10,4”
  • Touch Screen Monitor 10,4”
  • Touch Screen Monitor 10,4”

Visokokvalitetni Touch Screen Monitor 10,4”

25.900 RSD
vreme isporuke 2 do 3 radna dana

Ponosno predstavljamo vrhunski kvalitetni touch screen monitor, idealan za širok spektar potreba. Ovaj 10,4-inčni monitor donosi revolucionarno iskustvo interakcije, omogućavajući vam da dodirnete i manipulišete sadržajem s lakoćom.

Količina

  Politika bezbednosti

Svi vaši podaci koje ste ostavili prilikom registraciji i naručivanja su potpuno bezbedni i nemogu se koristiti u druge svrhe. Upravo zbog vaše bezbednosti tražimo od vas samo osnovne podatke potrebne za slanje paketa brzom poštom

  CENA DOSTAVE PROIZVODA

CENA DOSTAVE PROIZVODA zavisi od kurirskih sluzbi. DOSTAVA NIJE BESPLATNA. U narudžbini će pisati da je dostava besplatna jer je mi ne naplaćujemo.

  Povraćaj robe i garancija

Garancija ne pokriva nedostatke, oštećenja i kvarove nastale nepravilnim i nestručnim rukovanjem ...

 Evo zašto bi ovaj monitor trebao biti vaš sledeći izbor:

  1. Izvanredna Interaktivnost: Dodirnite, povucite, zumirajte – sve što možete zamisliti, ovaj monitor će to omogućiti. Sa preciznim touch screenom, vaša interakcija sa aplikacijama i sadržajem će biti fluidna i intuitivna.
  2. Kristalno Čista Rezolucija: Uživajte u oštrom i jasnom prikazu sa visokom rezolucijom ovog monitora. Svaki detalj će biti prikazan sa neverovatnom jasnoćom.
  3. Svestrana Upotreba: Bilo da ste u kancelariji, kod kuće ili na putu, ovaj monitor će vam pružiti neverovatnu fleksibilnost. Koristite ga kao POS terminal, dodatni ekran za vaš laptop, za prezentacije na terenu ili kao interaktivni displej za vaše klijente – mogućnosti su neograničene.
  4. Pouzdanost i Trajnost: Izrađen od visokokvalitetnih materijala, ovaj monitor je dizajniran da izdrži intenzivnu upotrebu. Bez obzira da li je u pitanju svakodnevno korišćenje u poslovnom okruženju ili zahtevni kreativni projekti, možete računati na pouzdanost ovog uređaja.
  5. Lako Povezivanje: Sa različitim ulazima, uključujući HDMI, VGA i USB, povezivanje sa različitim uređajima je jednostavno. Bez muke možete povezati vaše računare, tablete ili druge uređaje i odmah započeti sa radom.

Ne propustite priliku da unapredite svoje iskustvo rada i zabave sa ovim vrhunskim touch screen monitorom. Kontaktirajte nas danas i osigurajte sebi ovaj izvanredni uređaj po povoljnoj ceni.

Komentari (0)
Trenutno nema komentara.