Alati za automehaničare

Automehaničari i autolimari koriste pored, opštih ručnih i, električnih i pneumatskih alata i opreme, širok spektar specijalizovanih alata i opreme koji su posebno dizajnirani za automehaničare i autolimare.

Automehaničarski alat je veoma rasprostranjen a sam kvalitet njihovog rada i vremena rada zavisi baš od kvaliteta i konstrukcije alata i opreme koju koriste.Automehaničarski alati i opreme, počev od radnih stolova, stolica za automehničare, lampi i svetiljki, autoalati, ručnih alata itd. Treba imati u vidu da automehaničari rade u radionicama i da se u suštini radi o radioničkim alatima i radioničkoj opremi

Osnovni posao automehaničara sastoji se u utvrđivanju i uklanjanju kvarova i oštećenja na motoru i ostalim elementima vozila i mašina generalno. Njihov rad je nemoguć bez adekvatnog automehaničarskog alata. Prilikom servisiranja uglavnom proveravaju, podmazuju i prilagođuju delove motora, kako bi sprečili mogući nastanak kvarova. Reč je i o automehanici ,autoelektrici a sada i nezaobilazna autoelektronika. U automehaničarski alat spadaju ručni alati, električni merni instrumenti, dizalice, brusilice, sredstvima za podmazivanje .... Automehaničari rade sa delovima koji su podmazani, nauljeni često se zavlače ispod vozila i rade u kanalu saglasno tome moraju posedovati adekvatnu automehaničarsku opremu.

Alati za automehaničare, autolimare i autoelektroničare

Trenutno postoji 22 proizvoda.

Prikazuju se 1-12 od 22 stavki

Aktivni filteri